Archive | October 2005

You are browsing the site archives by date.

I Waited For The Lord (by Mendelssohn)

I’m not actually a classical music listener, and I don’t know much about classical musics, either. It’s easier for me to enjoy listening to Phil Collins than Mendelssohn. Classical music is not something that you just can tune in instantly; it’s more like an Acquired Taste of music where you need to “practice listening” before […]

Tuhan mengajar di segala situasi

Hari ini gue mulai dengan capek. Nonton TV sampe jam 1 pagi dan bangun rada terlambat membuat gue pusing kepala pagi2. Ehehe, you know gue hari ini numpang mobil temen gue dan dia juga mengambil beberapa penumpang lain. Dan ketika mobil melaju dengan tenang di tol, tanpa sadar kepala gue terkulai, tertidur … mendengkur !!!! […]

Hasil THR Lebaran ini

OK, sebut gua narsis. Sebut gue pesolek. Call me whatever you like, so what gitu lohhhh!!! HeheheIni dia, hasil gila belanja tahun ini. Secara yang make masih perjaka, ehh maksudnya… pemula, teknik pengambilannya belum bisa dibanggakan. Tapi cukuplah untuk memenuhi selera narsis gue hari ini. Enjoy !!!

It’s amazing – See the day and night at single time

I got this message from a friend. How amazing … The photograph attached was taken by the crew on board the Columbia during its last mission, on a cloudless day.The picture is of Europe and Africa when the sun is setting.Half of the picture is in night. The bright dots you see are the cities’ […]

THR Lambret

Udah karatan nih nungguin THR. Emang sih peraturan pemerintah nyebutin kalo THR itu harus dibagikan paling lambat H-7 Lebaran, tapi kan hampir semua perusahaan ngebagiinnya 2 minggu sebelum Lebaran jek !!!! Kalo kelamaan, harga handphone keburu naeeeeeeeeeekkkkk !!!!! (hihihi). Malahan gue tadi pagi denger kisah ajaib pegawai Bank Muamalat, yang THR-nya udah dibagi seminggu sebelum […]

Happy Birthday Mama !!

14 Oktober 2005, 05:15 AMKebangun pagi, keinget mandi. Well, ada satu lagi yang keinget sih, “Mama ulang tahun”. I have this bad habit of remembering people’s birthday way in advance, but ended up forgetting about it at the very important day. So I set up my mobile alarm to ring exactly at midnight. Jadinya waktu […]

When I remember the love of God

(Jakarta, 12 October 2005) How I am ashamed in the light of the Lord and forsaken His neverending loveHow I had broken His heart because of my sins and ran away from His loving arms Tonight I am celebrating my love for God because He has loved me from the beginningHe has created and saved […]