Leave a comment

Happy Birthday Mama !!

14 Oktober 2005, 05:15 AM

Kebangun pagi, keinget mandi. Well, ada satu lagi yang keinget sih, “Mama ulang tahun”. I have this bad habit of remembering people’s birthday way in advance, but ended up forgetting about it at the very important day. So I set up my mobile alarm to ring exactly at midnight. Jadinya waktu bangun pagi gak mungkin lupa dong, hehe. Tapi berhubung belum mandi, sengaja gue gak selametin dulu dan buru-buru kabur ke shower (?? sumur kaleee). Tapi pas di depan pintu kamar mandi telepon berdering dan Mamaku dapat telepon dari entah sepupu mana. “Yah gue keduluan, hix.” But it doesn’t matter lah, gue mandi dan abis itu baru kasih selamat deh. Iseng-iseng Mamaku nanya, “Hadiahnya apa nih?”. Eh iya ya, hadiahnya apa ya?!!

Mama, Happy 50th birthday ya! As introvert as I am, you never knew my feelings and I am such a good actor to keep my face straight and cold everytime we meet in the morning or at night. But you know that I love you always..

Any good suggestion on what to give to my mother for her birthday, guys???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: